cimke pálinkás üveghez ” Boldog születésnapot 30 év “
Kapcsolódó termékek
-
Egyéb termékek, _Újdonságok a boltban
Gyümölcsdaráló
0 out of 5(0)magasság: 94 cm
garat 27 x 25,5 cm
50 cm magas edényt lehet kényelmesen behelyezni a kimenet alá.
Ez az egyszerűen használható gyümölcsdaráló jelentősen megkönnyíti az alma, körte, szilva és egyéb keményebb húsú gyümölcs előkészítését a préseléshez, gyümölcslé készítéséhez. Pálinka készítéséhez, cefredarálásra is ajánljuk. Alkalmas zöldségek, burgonya, répa, stb. aprítására, illetve savanyú káposzta készítéséhez káposztadarálásra is kiváló.
Ajánljuk, hogy használat után a daráló dobját étolajjal ecseteljük le, így megakadályozzuk, hogy a horganyzott acél dob elszíneződjön. Használata gyors, időtakarékos, hiszen a gyümölcs egészben tehető a darálóba, nem kell előkészíteni, feldarabolni. A fogazott, káposztareszelőhöz hasonló dob pillanatok alatt apró darabokra aprítja a kemény gyümölcsöt, így az préselhetővé válik. Kiválóan használható gyümölcsök aprítására pálinkakészítéshez.
SKU: n/a -
_Újdonságok a boltban, Bor és cefre kezelő segédanyagok
Komplex élesztőtápanyag Uvaferm Uvavital 20 g
_Újdonságok a boltban, Bor és cefre kezelő segédanyagokKomplex élesztőtápanyag Uvaferm Uvavital 20 g
0 out of 5(0)Élesztő Tápanyag Uvaferm Uvavital
A termék alkalmas bor és pálinka készítése során felmerülő hibák elkerüléséhez és minőség javításához.
Összetétele: Vitaminok, mikroelemek, élesztő autolizátum, inaktív élesztő sejtfal, ammóniumsók, stb.
Alkalmazás előnyei: hibás erjedés elkerülése, megszüntetése, fajtajellegesebb, gyümölcsösebb, frissebb, hosszabb életű bor, telt – testesebb gömbölyű bor
pálinkacefrénél kevesebb elő-és utópárlat, jobb alkoholkihozatal.Adagolás:
Borerjesztés 20 g/hl
Gyümölcscefre erjesztés 20 g/hl
Erjedés újraindítása esetén 40 g/hlSKU: komplexélesztő20gUU