Fűnyíró fűgyűjtős, akkumulátoros Greenworks G24LM33K2 24v készlet 2ah akkuval és mikro töltővel

Greenworks
Rendelkezésre állás:

Engedélyezett utánrendelésre


A Greenworks G24LM33 egy olyan vezeték nélküli fűnyíró, amely tökéletes választás kis kertekbe a 33 cm-s vágószélességnek és a kompakt kivitelnek köszönhetően.

Kompakt 33 cm-es vezeték nélküli fűnyíró kis méretű gyepekhez

A Greenworks G24LM33 robusztus és könnyű 24V-os fűnyíróját kis méretű gyepekhez tervezték. Egy továbbfejlesztett 24V-os lítium-ion akkumulátorról működik és kompakt mérete ellenére komoly teljesítményre képes. A kényelmes használatot nem zavarják meg az elektromos vezetékek; egyszerűen csatlakoztassa az akkumulátort és kezdődhet a munka.

A tartós vágóasztal 33 cm széles, a levágott fű egy tágas és könnyen kiüríthető 30 literes gyűjtőbe kerül. A vágási magasság könnyedén beállítható 20 és 60 mm közötti értékre a körülményektől függően.

 

Kompakt & könnyű

A Greenworks G24LM33 kompakt és könnyű kivitele lehetővé teszi fűnyírás közben az egyszerű irányítást, miközben a beépített markolattal könnyedén szállítható a gép a kívánt helyszínre.

 

A 24V-os család tagja

A Greenworks G24LM33 teljes körű felhasználói kényelmet nyújt tankolás és zavaró elektromos vezetékek nélkül. Egyszerűen csatlakoztassa a továbbfejlesztett 24V-os akkumulátort és már kezdődhet is a munka. A Greenworks 24V-os család tagjaként, az akkumulátor számos különféle eszközzel használható a fűszegélynyíróktól kezdve, a sövényvágókon és láncfűrészeken át egészen a kézi szerszámokig.

 

Egyszerű tárolás

A fűnyírás végeztével az összehajtható tolókarnak köszönhetően a fűnyíró kis helyet foglal, tárolása nem okoz gondot, elfér a garázsban vagy a szerszámos kamrában.

 

Előnyök

  • Kompakt, 33cm-es vezeték nélküli fűnyíró
  • Könnyű és egyszerűen szállítható, mivel súlya mindössze 8,3 kg
  • Nincs kipufogógáz
  • Csendes és alacsony rezgésszámú üzem
  • Nincsenek zavaró kábelek és vezetékek
  • Alacsonyabb használati és karbantartási költségek a benzines társaihoz képest
  • Cserélhető akkumulátor-rendszer – 1 akkumulátor, számtalan felhasználási lehetőség

akkumlátor feszültség érték

24 V

Akkumulátor csomag kapacitása

2 Ah

fűnyíró meghajtás : önjáró

Nem

vágási szélesség

33 cm