Genezis Speciális Gyep műtrágya 5 Kg


Jellemzők

A Genezis Speciális Gyep műtrágya kiegyensúlyozott összetételének és mikroelem-tartalmának köszönhetően kiváló, egészséges zöld pázsitot biztosít a vegetáció egész tartama alatt. A megfelelő mikro- és makroelemek serkentik a növény növekedését, fejlődését. Egészséges, üde zöldfelületet biztosít.

Használatának előnyei:

Fő hatóanyagai a nitrogén, kálium, foszfor, e mellett tartalmaz vasat, kalciumot és magnéziumot, melyek a füvet táplálják, ellenállóbbá teszik a környezeti hatásokkal, és erőteljesebbé teszik zöld színét. Nitrogéntartalma gyorsabb növekedésre és regenerálódásra serkenti a fűfelületet.

Felhasználási javaslat

Fő hatóanyagai táplálják a növényeket, ellenállóbbá teszik a környezeti hatásokkal szemben, erőteljesebbé teszik a növekedést, virágzást, bővebb termést biztosítanak.

Pázsitok, gyepek, futballpályák, golfpályák egészséges, zöld felületének biztosítására kiválóan alkalmas.

A fű intenzív növekedési ideje a tavaszi időszak. A készítményt ebben az időszakban, illetve a növekedési idő alatt 2-3 alkalommal használva érjük el a legjobb hatást.

A készítményt a száraz, elhalt növényi részektől megtisztított fűfelületre szórjuk, egyenletesen eloszlatva.

A készítmény felhasználható a kora tavaszi időszaktól a nyár végéig, mind a telepítést megelőző tápanyag feltöltésre, mind pedig a vegetáció alatti tápanyag utánpótlásra.

Az optimális hatás eléréséhez 5 kg műtrágya 150-200 m2–re történő egyenletes kiszórását javasoljuk. A kiszórás után célszerű a gyepfelületet megöntözni (min. 10 l/mvízzel).

műtrágya nitrogén százalék

10 %

műtrágya foszfor százalék

5 %

műtrágya kálium százalék

10 %

műtrágya kálcium százalék

12 %

műtrágya magnézium százalek

2 %

műtrágya kén százalék

25,4 %

műtrágya vas százalék

1 %