Gleecon EUDEMON -2 GH-18A szúnyogcsapda 160m2 területre
Gleecon EUDEMON -2 GH-18A szúnyogcsapda csalétek nélküli működéssel 160m2 területre.
UV-A fénycső: rovarok csalogatására, a belső nagyfeszültségű rácsok megérintésekor a szúnyogok elpusztulnak.
Kapcsolódó termékek
-
_Újdonságok a boltban, Bor és cefre kezelő segédanyagok
Hideg (6ºC) és alkoholtűrő (17tf%) borélesztő
_Újdonságok a boltban, Bor és cefre kezelő segédanyagokHideg (6ºC) és alkoholtűrő (17tf%) borélesztő
0 out of 5(0)Illatos, gyümölcsös rozék és fehérborok kiváló élesztője. Aszúerjesztésre is.
Újraoltásra ez a legmegfelelőbb, legrobusztusabb élesztő.
Hidegtűrő (6 °C-tól már erjeszt), gyors és megbízható aromafelszabadító élesztő.
Adagja
- 20 g/hl vagy q.
- Penészes, rothadt szőlő és gyümölcs esetén 30 g/hl vagy q.
- Újraoltáshoz 50 g/hl.
SKU: borélesztőhidegtűrő6fok -
_Újdonságok a boltban, Bor és cefre kezelő segédanyagok
Illatfokozó élesztőtápanyag – Optimum White®
0 out of 5(0)Az Optimum WHITE®
Különleges inaktívált élesztő termék erős antioxidáns
tulajdonságokkal. Használata fehérborok, rozék, gyümölcscefrék és sörök
esetén is több és stabilabb aromát eredményez.A bort, gyümölcscefrét tartósan és komplex módon védi az oxidációtól (nagy glutation tartalom
> alacsonyabb redoxpotenciál, könnyen oxidálódó fenolok lekötése; nagy mannoprotein
tartalom oxidáció elleni tartós védelem). A mustba keverés pillanatától kezdve gátolják, borban
pedig visszafordítják a kémiai és enzimes oxidációs folyamatokat, ennek következtében a borok
jóval több gyümölcs- és fajtaaromát tartalmaznak.Fehérborok és rozék mustjánál musttisztítás
után, az erjedés indításánál használjuk. Az
Optimum WHITE® növeli a borok, sörök aroma-intenzitását és komplexitását,
fokozza az illat-, aromaszerkezet hosszú távú stabilitását, javítja a teltségérzetet.
Gyümölcscefréknél szintén a beélesztőzés előtt keverjük a cefréhez.Az Optimum WHITE® növeli a gyümölcscefre aromatartalmát, megvédi a fajtajelleg és
gyümölcsösség okozó aromaanyagokat az oxidációtól, ezáltal fokozza a pálinka aromaintenzitását.Öregedő borok, sörök esetén visszafrissíti a tételt, visszahozza a gyümölcsösséget és fajtajelleget, amit stabilizál is.
Egyedi tulajdonságainak köszönhetően (nagy természetes élesztő eredetű antioxidáns glutation, peptid és
mannoprotein tartalom) az Optimum WHITE® hozzájárul a fehér- és rozéborok jobb színés aroma-stabilitásához.Ezt a könnyen oxidálódó komponensek – ortokinon-fenolok- lekötésével teszi.
ADAGOLÁS:
Javasolt dózis:
- Fehér szőlők mustjának ülepítés utáni kezelésére: 30 g/hl
- Gyümölcscefrékhez beélesztőzés előtt: 30 g/hl
- Öregedő borok gyümölcsösségének és fajtajellegének visszahozására: 20-30 g/hl
- Sörlevekhez a komlóforralás végén vagy a beélesztőzés előtt adjuk. Javasolt dózis 20-30 g/hl
Az Optimum WHITE® ot 10 x-es mennyiségű vízben, mustban, sörlében vagy gyümölcslében oldjuk
fel, majd ez után adjuk a kezelendő tételhez, amibe alaposan keverjük be.SKU: optimum white 30 gr