Robotfűnyíró Greenworks Optimow 15 1500 m2 -területre

Greenworks
Rendelkezésre állás:

Engedélyezett utánrendelésre


A Greenworks Optimow 15 robotfűnyíró a legjobb modellünk, tökéletes választás akár 1500 m2-es kertekbe. Az Optimow 15 számtalan intelligens tulajdonsággal rendelkezik, automatikusan gondoskodik a gyep nyírásáról, hogy még több szabadideje legyen.

Kompakt robotfűnyíró közepes és nagy, akár 1500 m2 gyepfelületekhez

A Greenworks Optimow 15 egy teljesen automata robotfűnyíró, amelyet akár 1500 m2 nagyságú gyepterület szakértő gondozására terveztek. Telepítése egyszerű, mivel a csomag mindent tartalmaz, amire szüksége lesz; csak tűzze le a határoló vezetéket és csatlakoztassa a töltőállomáshoz.

A telepítést követően az Optimow 15 az előre beállított ütemterv szerint nyírja le a füvet és szükség esetén feltölti magát. A GSM alkalmazással bárhonnan teljes körűen irányíthatja a gépet, igény szerint módosíthatja a fűnyírási időket, míg a beépített emelés- és ütközésérzékelők mindig gondoskodnak a biztonságról.

 

Továbbfejlesztett és halk üzem

A Greenworks Optimow 15 továbbfejlesztett kivitele alkalmassá teszi nagyobb, akár 1500 m2-es (majdnem 6 teniszpálya nagyságú) gyepterületek gondozására. Bár nagy területre tervezték, mégis kiválóan irányítható és olyan különösen halkan üzemel, hogy meg is lehet róla feledkezni.

 

Teljes irányíthatóság a Greenworks alkalmazással

Az Optimow 15 GSM kapcsolaton keresztül irányítható és frissíthető a Greenworks alkalmazással, ahol ellenőrizheti a gépet, módosíthatja a beállításokat és időzítéseket a világ bármely pontjáról. A fűnyíróban SIM kártya található, amely igény szerint feltölthető a kettő év ingyenes használat után.

 

Biztonságos & Intelligens

Az Optimow 15 fűnyírót a biztonságot szem előtt tartva tervezték; a beépített emelésérzékelő automatikusan leállítja a késeket, amint a gépet felemelik. Az ütközésérzékelőkkel az Optimow észleli az akadályokat, leállítja és más irányba fordítja a fűnyírót. Az Optimow nem csupán biztonságos, de intelligens is; az eső- és fagyérzékelők gondoskodnak arról, hogy a fűnyírás a megfelelő feltételek mellett történjen, míg a beépített geokerítés funkció értesítést küld, ha a gépet eltávolítják a kijelölt területről.

 

Hogyan működik?

A működési elv egyszerű, mindössze egy határoló vezetékre van szükség a gyepterület szélén. A vezetéket leszúrhatja a fűbe vagy a föld alá telepítheti. Telepítés után az Optimow 15 véletlenszerű mintában nyírja le a füvet és szőnyegszerű, gyönyörű gyepet hagy maga után. A bonyolult alakú kertekben a választható vezetőszál mentén az Optimow könnyedén visszanavigál a töltőállomáshoz.

 

Honnan tudja a gép, hol nyírta le már a füvet?

Az Optimow 15 véletlenszerű mintázatot követ a vágás során, a teljes gyepterületet könnyedén lefedi, és csupán kicsiket vág egyszerre; így lesz a gyep tökéletesen egyenletes.

 

Hogyan tölt?

Az Optimow 15 tudja, mikor alacsony az akkumulátor töltöttségi szintje, és automatikusan visszatér a töltőállomásra, majd folytatja a fűnyírást, ha feltöltött.

 

Hová kerül a levágott fű?

A vágási módszer lényege a ’kicsit és gyakran’, amivel nagyon apró, szabad szemmel nem észrevehető fűnyesedékek hullanak vissza a gyepre. Ezek a fűdarabkák természetes módon lebomlanak és trágyázzák, egészségesebbé és zöldebbé teszik a gyepet.

 

Milyen gyakran szükséges füvet nyírni?

A robot folyamatosan dolgozik a területen.A gyepterület nagyságától függően a fűnyírás gyakoriságát beállíthatja a gépen vagy a Greenworks alkalmazáson keresztül, és az Optimow 15 ezt az időzítést alkalmazza automatikusan.

 

Előnyök

 • Teljesen automata robotfűnyíró – soha többé nem kell füvet nyírnia
 • Nem kell kiüríteni a fűgyűjtőt
 • Akár 1500 m2 gyepterülettel és 35%-os lejtőkkel is elboldogul
 • Biztonságosra tervezve
 • IPX5 vízállóság – Egyszerűen, a kerti tömlővel tisztítható
 • Irányítsa a világ bármely pontjáról a mobiltelefonjával
 • Vezetőszállal kiegészíthető a bonyolult gyepeknél
 • Élvezze a tökéletes, egészséges és zöld gyepet
 • Távoli hibajavítás
 • Nincs kipufogógáz
 • Különösen csendesen üzemel
 • Nincsenek zavaró kábelek és vezetékek
 • Alacsony üzemi költség

Telepítő készlet:
Huzal: 200 m,
Huzalszeg: 200 db,
Vezető huzal összekötő: 3 db,
Hurok vezeték összekötő: 3 db,
Töltő állomás rögzítő csavar: 5 db
Tartalék kések és csavarok: 3 db
Munkaterület:1500 m2
Vágási magasság:20-60 mm
Vágási idő:80 perc
Töltési idő:60 perc
Max.lejtő:35%
Zajszint:50 dB
Adatkapcsolat:GSM modul
Egyéb:GPS helymeghatározás

Fűnyíró ajánlott művelési terület

1500 m2