Robotfűnyíró Greenworks Optimow 7 rlm2 750 m2-területre

Greenworks
Rendelkezésre állás:

Engedélyezett utánrendelésre


Kompakt robotfűnyíró kis méretű, akár 750 m2 gyepekhez

A Greenworks Optimow 7 egy teljesen automata robotfűnyíró, amelyet akár 750 m2 nagyságú gyepterület szakértő gondozására terveztek. Telepítése egyszerű, mivel a csomag mindent tartalmaz, amire szüksége lesz; csak tűzze le a határoló vezetéket és csatlakoztassa a töltőállomáshoz.

A telepítést követően az Optimow az előre beállított ütemterv szerint nyírja le a füvet és szükség esetén feltölti magát. A Bluetooth alkalmazással teljes körűen irányíthatja a gépet, igény szerint módosíthatja a fűnyírási időket, míg a beépített emelés- és ütközésérzékelők mindig gondoskodnak a biztonságról.

 

Kompakt & könnyű

A kompakt és könnyű Greenworks Optimow 7 kisebb, max. 750 m2-es gyepterületeken használható (ami majdnem két teniszpálya méretének felel meg). Az Optimow üzem közben alig észrevehető; különösen csendes, így könnyű róla megfeledkezni.

 

Teljes irányíthatóság a Greenworks alkalmazással

Az Optimow 4 Bluetooth-on keresztül irányítható a Greenworks alkalmazással, ahol ellenőrizheti és frissítheti a gépet, módosíthatja a beállításokat és időzítéseket. A kapcsolat hatótávolsága a fűnyírótól akár 32 méter.

 

Első a biztonság

Az Optimow 7 fűnyírót a biztonságot szem előtt tartva tervezték; a beépített emelésérzékelő automatikusan leállítja a késeket, amint a gépet felemelik. Az ütközésérzékelőkkel az Optimow észleli az akadályokat, leállítja és más irányba fordítja a fűnyírót.

 

Hogyan működik?

A működési elv egyszerű, mindössze egy határoló vezetékre van szükség a gyepterület szélén. A vezetéket leszúrhatja a fűbe vagy a föld alá telepítheti. Telepítés után az Optimow 7 véletlenszerű mintában nyírja le a füvet és szőnyegszerű, gyönyörű gyepet hagy maga után. A bonyolult alakú kertekben a választható vezetőszál mentén az Optimow könnyedén visszanavigál a töltőállomáshoz.

 

Honnan tudja a gép, hol nyírta le már a füvet?

Az Optimow 7 véletlenszerű mintázatot követ a vágás során, a teljes gyepterületet könnyedén lefedi, és csupán kicsiket vág egyszerre; így lesz a gyep tökéletesen egyenletes.

 

Hogyan tölt?

Az Optimow 7 tudja, mikor alacsony az akkumulátor töltöttségi szintje, és automatikusan visszatér a töltőállomásra, majd folytatja a fűnyírást, ha feltöltött.

 

Hová kerül a levágott fű?

A vágási módszer lényege a ’kicsit és gyakran’, amivel nagyon apró, szabad szemmel nem észrevehető fűnyesedékek hullanak vissza a gyepre. Ezek a fűdarabkák természetes módon lebomlanak és trágyázzák, egészségesebbé és zöldebbé teszik a gyepet.

 

Milyen gyakran szükséges füvet nyírni?

A robot folyamatosan dolgozik a kertben. A gyepterület nagyságától függően a fűnyírás gyakoriságát beállíthatja a gépen vagy a Greenworks alkalmazáson keresztül, és az Optimow 7 ezt az időzítést alkalmazza automatikusan.

 

Előnyök

 • Teljesen automata robotfűnyíró – soha többé nem kell füvet nyírnia
 • Nem kell kiüríteni a fűgyűjtőt
 • Akár 750 m2 gyepterülettel és 30%-os lejtőkkel is elboldogul
 • Biztonságosra tervezve
 • IPX5 vízállóság – Egyszerűen, a kerti tömlővel tisztítható
 • Irányítsa mobiltelefonról
 • Távoli hibajavítás
 • Vezetőszállal kiegészíthető a bonyolult gyepeknél
 • Élvezze a tökéletes, egészséges és zöld gyepet
 • Könnyű és egyszerűen szállítható
 • Nincs kipufogógáz
 • Különösen halk üzem
 • Nincsenek zavaró kábelek és vezetékek
 • Alacsony üzemi költség

A Greenworks Optimow 7 egy teljesen automatizált robotfűnyíró, amelyet akár 750 m2-es pázsit szakszerű karbantartására terveztek.
A telepítést követően az Optimow 7 az előre beállított ütemterv szerint nyírja a füvet, és szükség esetén feltölti magát. A Bluetooth-kompatibilis alkalmazással teljes mértékben vezérelheti a fűnyírási időt, ha szükséges, a beépített emelés- és ütközésérzékelők pedig mindenkor gondoskodnak a biztonságról.
Az Optimow 7 Bluetooth-on keresztül vezérelhető a Greenworks alkalmazásból, ahol figyelheti és frissítheti a gépet, valamint módosíthatja a beállításokat és az ütemezést.
A vágási módszer „keveset és gyakran”, ami nagyon kicsi levágott fűt hagy, amely a fű gyökeréig esik, és szemmel nem látható. Ez a fű ezután természetesen lebomlik, és műtrágyaként működik.
Vágási kapacitás:750 m2
Vágási szélesség:17 cm
Vágórendszer:3 forgatható penge
Minimális átjáró, átkelés:60cm

Fűnyíró ajánlott művelési terület

750 m2