Sarokcsiszoló rögzítőanya AEG (Fix TEC) M14
Szerszám nélküli vágókorong rögzítést tesz lehetővé.
Kapcsolódó termékek
-
_Újdonságok a boltban, Bor és cefre kezelő segédanyagok
Hideg (6ºC) és alkoholtűrő (17tf%) borélesztő
_Újdonságok a boltban, Bor és cefre kezelő segédanyagokHideg (6ºC) és alkoholtűrő (17tf%) borélesztő
0 out of 5(0)Illatos, gyümölcsös rozék és fehérborok kiváló élesztője. Aszúerjesztésre is.
Újraoltásra ez a legmegfelelőbb, legrobusztusabb élesztő.
Hidegtűrő (6 °C-tól már erjeszt), gyors és megbízható aromafelszabadító élesztő.
Adagja
- 20 g/hl vagy q.
- Penészes, rothadt szőlő és gyümölcs esetén 30 g/hl vagy q.
- Újraoltáshoz 50 g/hl.
SKU: borélesztőhidegtűrő6fok -
_Újdonságok a boltban, Bor és cefre kezelő segédanyagok
Komplex élesztőtápanyag Uvaferm Uvavital 20 g
_Újdonságok a boltban, Bor és cefre kezelő segédanyagokKomplex élesztőtápanyag Uvaferm Uvavital 20 g
0 out of 5(0)Élesztő Tápanyag Uvaferm Uvavital
A termék alkalmas bor és pálinka készítése során felmerülő hibák elkerüléséhez és minőség javításához.
Összetétele: Vitaminok, mikroelemek, élesztő autolizátum, inaktív élesztő sejtfal, ammóniumsók, stb.
Alkalmazás előnyei: hibás erjedés elkerülése, megszüntetése, fajtajellegesebb, gyümölcsösebb, frissebb, hosszabb életű bor, telt – testesebb gömbölyű bor
pálinkacefrénél kevesebb elő-és utópárlat, jobb alkoholkihozatal.Adagolás:
Borerjesztés 20 g/hl
Gyümölcscefre erjesztés 20 g/hl
Erjedés újraindítása esetén 40 g/hlSKU: komplexélesztő20gUU