,

Septiforte 18+2 tasak

Rendelkezésre állás:

Raktáron


Septiforte 18 + 2 takakos doboz 500 gr-os kiszerelésben. 1 tasak 25 gramm Septiforte port tartalmaz.

A Septiforte termékek környezetbarát termékek. 100%-ban természetes, biológiailag teljesen lebontható anyagokat tartalmaznak! (Francia biotechnikai termék.) Csatornázatlan területeken rendszeres használata a lakókat sok kellemetlenségtől és felesleges pénzkidobástól kíméli meg.

Minimumra csökkenti a szippantás szükségességét. Megelőzi a dugulást, megszünteti a csatornarendszer és a szikkasztó emésztőgödör elzsírosodását. Eltünteti a kellemetlen szagokat. Biztosítja az egész rendszer zavartalan működését.
Használati utasítás: Egyaránt használható téglával kirakott, beton és műanyag aknáknál. Hatásos egy vagy többrészes aknáknál, WC szennyvíznél, háztartási szennyvíznél (konyhai, fürdőszobai, mosógépi szennyvizeknél). Első alkalommal, a szippantás után: 2 adag/3m3, utána hetenként 1-1 adag/3m3. Hosszabb használaton kívül helyezés után, kellemetlen szagok, dugulás esetén, nagy mennyiségű tisztítószer használata után, ha valaki a családban antibiotikumot szedett vagy hirtelen megnövekedett terhelés esetén: 2-2 adag/3m3 két egymást követő napon, utána hetenként 1-1 adag/3m3.

Általános, karbantartó kezelés: hetenként 1-1 adag/3m3 Az adagolt mennyiséget mindig a wc kagylóba öntsük, lehetőleg este és 2-3-szor öblítsük le vízzel. Nedvességtől óvva minőségét korlátlan ideig megőrzi.