Tűzőgép 4-14 mm INGCO
Állítható tűző erő
Méret: 0.7 x 11.3 mm
Hossz: 4 – 14 mm
Kapcsolódó termékek
-
Egyéb termékek, _Újdonságok a boltban
Gyümölcsdaráló
0 out of 5(0)magasság: 94 cm
garat 27 x 25,5 cm
50 cm magas edényt lehet kényelmesen behelyezni a kimenet alá.
Ez az egyszerűen használható gyümölcsdaráló jelentősen megkönnyíti az alma, körte, szilva és egyéb keményebb húsú gyümölcs előkészítését a préseléshez, gyümölcslé készítéséhez. Pálinka készítéséhez, cefredarálásra is ajánljuk. Alkalmas zöldségek, burgonya, répa, stb. aprítására, illetve savanyú káposzta készítéséhez káposztadarálásra is kiváló.
Ajánljuk, hogy használat után a daráló dobját étolajjal ecseteljük le, így megakadályozzuk, hogy a horganyzott acél dob elszíneződjön. Használata gyors, időtakarékos, hiszen a gyümölcs egészben tehető a darálóba, nem kell előkészíteni, feldarabolni. A fogazott, káposztareszelőhöz hasonló dob pillanatok alatt apró darabokra aprítja a kemény gyümölcsöt, így az préselhetővé válik. Kiválóan használható gyümölcsök aprítására pálinkakészítéshez.
SKU: n/a -
_Újdonságok a boltban, Bor és cefre kezelő segédanyagok
Borélesztő (14ºC fölött) Saccharomyces Cerevisiae
_Újdonságok a boltban, Bor és cefre kezelő segédanyagokBorélesztő (14ºC fölött) Saccharomyces Cerevisiae
0 out of 5(0)A SACCHAROMYCES CEREVISIAE
italipari alkoholos erjesztésre használatos aktív szárított
élesztő, természetből szelektált Saccharomyces cerevisiae. Legalább 15 milliárd élő élesztő sejtet
tartalmaz grammonként.
Ezt az élesztőt a gyors erjedésindításhoz és az erős stressztoleranciára szelektálták.A gyors erjedésindítás segít megelőzni az élesztős és baktériumos befertőződást és javítja az
alkoholkihozatalt, íz- és illattisztaságot. Az élesztő szennyező vadélesztő (100000 élesztőre
deklaráltan legfeljebb 1 vadélesztő jut) és baktériumtartalma igen alacsony.Az olcsó élesztők kategóriájában ez a garancia az egészséges, tisztaízű borok és párlatok erjesztésére.
ERJESZTÉSI TULAJDONSÁGOK:
- gyors erjedésindítás,
- egyenletes maradék cukor nélküli erjesztés jellemzik.
- nem képez habot.
- kis mennyiségben képez erjedési melléktermékeket.
- tiszta ízű borokat és párlatot erjeszt.
ERJESZTÉSI HŐMÉRSÉKLET-TARTOMÁNY: 15-34 ºC hőmérséklet-tartományban erjesztőképes.
HASZNÁLATI UTASÍTÁS:
Az élesztőt a legjobb hatékonyság és élesztőminőség elérése érdekében pontosan 15 percig
rehidratáljuk, 10x-es mennyiségű 35-40 °C hőmérsékletű tiszta vízben. Ha a beoltandó anyag
hőmérséklete 25 °C alatt van, az élesztőt oly módon szoktassuk a hideghez, hogy egy lépésben
ne érje 10 °C-nál nagyobb, sokkoló hőmérsékletkülönbség. Beoltási élesztődózis: 20 g/hl
erjesztendő anyag. Penészes, rothadt termés esetén a beoltási dózist emeljük 30 g/hl-re.TÁROLÁS ÉS KEZELÉS
A szárított élesztőt hűvös, száraz, napfénytől védett helyen, fűtő alkalmatosságoktól távol tároljuk a
maximális stabilitás és aktivitás érdekében. Fenti körülmények között tárolva a termék a gyártástól
számított 24 hónapig stabil marad.SKU: borélesztő14fok+