Alfa Solo 3x3ml ampullás


Gombaölő permetező szer alma, körte, őszibarack, nektarin kultúrában.

Házikerti adagolása: 3ml/10liter permetlé

Formuláció: EC, emulzióképző folyékony permetezőszer

Hatóanyag: 250 g/l difenokonazol

Forgalmazási kategória: III. forgalmi kategóriájú

Egyéb

Felhasználható: alma, almástermésűek, barack, csonthéjasok, körte, őszibarack.

Károsítók: Stigmínia, fuzik, fuzikládium, körterozsda, levélfodrosodás, levéllikasztó gomba, levéllyukacsosodás, lisztharmat, rozsda, tafrina, tafrinás levélfoltosság, tafrína, varasodás, venturia

HATÁSSPEKTRUM ÉS DÓZIS
Kultúra Kórokozó Dózis, kijuttatási időpont É.V.I.
alma varasodás,
lisztharmat
Varasodás, lisztharmat ellen 0,2–0,25 l/ha dózisban. A Score-t az alma legérzékenyebb növekedési szakaszában javasoljuk a varasodás (fuzikládium) elleni védekezésre. A Score egyedülálló tulajdonsága, hogy a csapadékhullás kezdetétől számított 96 órán (4 napon) belül kijuttatva is képes a varasodás fertőzést leállítani és a tünetek megjelenését megakadályozni. A Score-t sziromhullástól ajánljuk az alma védelmére blokkszerűen, 8–10 naponként kijuttatva. A Score a permetezést követően gyorsan felszívódik és védelmet nyújt az intenzív növekedési időszakban is. A Score-os kezelések előtt egérfüles állapottól a Chorus-t célszerű alkalmazni.
Házikerti felhasználás: 3-5 ml / 10 liter víz
14 nap
körte varasodás, rozsda Varasodás, körterozsda ellen 0,2–0,25 l/ha dózisban. A Score-t a körte legérzékenyebb növekedési szakaszában javasoljuk a varasodás (fuzikládium) elleni védekezésre. A Score egyedülálló tulajdonsága, hogy a csapadékhullás kezdetétől számított 96 órán (4 napon) belül kijuttatva is képes a varasodás fertőzést leállítani és a tünetek megjelenését megakadályozni. A Score-t sziromhullástól ajánljuk a körte védelmére blokkszerűen, 8–10 naponként kijuttatva. A Score a permetezést követően gyorsan felszívódik és védelmet nyújt az intenzív növekedési időszakban is. A Score-os kezelések előtt egérfüles állapottól a Chorus-t célszerű alkalmazni.
Házikerti felhasználás: 3-5 ml / 10 liter víz
14 nap
őszibarack tafrinás
levélfodrosodás, lisztharmat,
levéllikasztó
betegség
Tafrinás levélfodrosodás, lisztharmat, levéllikasztó betegség ellen 0,2 l/ha dózisban 3 alkalommal 1–2 rezes lemosó permetezés után.
Házikerti felhasználás: 3-5 ml / 10 liter víz
14 nap
Cikkszám: alfa solo3 3x3ml Kategória: Címke:
hatóanyag megnevezése

difenokonazol 25,0 % m/m (250g/l)

Élelmezési várakozási idő alma

14 nap

Élelmezési várakozási idő körte

14 nap

Élelmezési várakozási idő őszibarack

14 nap