• Termékek
  • A fiókom
  • Cookie (süti) szabályzat
  • Kedvencek
Albertirsa Gazdabolt
  • Termékek
  • A fiókom
  • Cookie (süti) szabályzat
  • Kedvencek
  • Termékek
  • Segédletek
  • Visszatérő vásárló ?

    Bejelentkezés

    Don't have an account ?

    Register
  • Termékek
  • A fiókom
  • Cookie (süti) szabályzat
  • Kedvencek
Albertirsa Gazdabolt
  • Keresés
KezdőlapBor és cefre kezelő segédanyagokBorkénpor Unikén 100g
Bor és cefre kezelő segédanyagok

Borkénpor Unikén 100g


Összehasonlít

Kapcsolódó termékek

  • _Újdonságok a boltban, Bor és cefre kezelő segédanyagok

    Komplex élesztőtápanyag Uvaferm Uvavital 20 g

    _Újdonságok a boltban, Bor és cefre kezelő segédanyagok

    Komplex élesztőtápanyag Uvaferm Uvavital 20 g

    0 out of 5
    (0)

    Élesztő Tápanyag Uvaferm Uvavital
    A termék alkalmas bor és pálinka készítése során felmerülő hibák elkerüléséhez és minőség javításához.
    Összetétele: Vitaminok, mikroelemek, élesztő autolizátum, inaktív élesztő sejtfal, ammóniumsók, stb.
    Alkalmazás előnyei: hibás erjedés elkerülése, megszüntetése, fajtajellegesebb, gyümölcsösebb, frissebb, hosszabb életű bor, telt – testesebb gömbölyű bor
    pálinkacefrénél kevesebb elő-és utópárlat, jobb alkoholkihozatal.

    Adagolás:

    Borerjesztés 20 g/hl
    Gyümölcscefre erjesztés 20 g/hl
    Erjedés újraindítása esetén 40 g/hl

    SKU: komplexélesztő20gUU
    Termék
    Termék
    Összehasonlít
  • _Újdonságok a boltban, Bor és cefre kezelő segédanyagok

    Illatfokozó élesztőtápanyag – Optimum White®

    _Újdonságok a boltban, Bor és cefre kezelő segédanyagok

    Illatfokozó élesztőtápanyag – Optimum White®

    0 out of 5
    (0)

    Az Optimum WHITE®

    Különleges inaktívált élesztő termék erős antioxidáns
    tulajdonságokkal. Használata fehérborok, rozék, gyümölcscefrék és sörök
    esetén is több és stabilabb aromát eredményez.

    A bort, gyümölcscefrét tartósan és komplex módon védi az oxidációtól (nagy glutation tartalom
    > alacsonyabb redoxpotenciál, könnyen oxidálódó fenolok lekötése; nagy mannoprotein
    tartalom oxidáció elleni tartós védelem). A mustba keverés pillanatától kezdve gátolják, borban
    pedig visszafordítják a kémiai és enzimes oxidációs folyamatokat, ennek következtében a borok
    jóval több gyümölcs- és fajtaaromát tartalmaznak.

    Fehérborok és rozék mustjánál musttisztítás
    után, az erjedés indításánál használjuk. Az
    Optimum WHITE® növeli a borok, sörök aroma-intenzitását és komplexitását,
    fokozza az illat-, aromaszerkezet hosszú távú stabilitását, javítja a teltségérzetet.
    Gyümölcscefréknél szintén a beélesztőzés előtt keverjük a cefréhez.

    Az Optimum WHITE® növeli a gyümölcscefre aromatartalmát, megvédi a fajtajelleg és
    gyümölcsösség okozó aromaanyagokat az oxidációtól, ezáltal fokozza a pálinka aromaintenzitását.

    Öregedő borok, sörök esetén visszafrissíti a tételt, visszahozza a gyümölcsösséget és fajtajelleget, amit stabilizál is.
    Egyedi tulajdonságainak köszönhetően (nagy természetes élesztő eredetű antioxidáns glutation, peptid és
    mannoprotein tartalom) az Optimum WHITE® hozzájárul a fehér- és rozéborok jobb színés aroma-stabilitásához.

    Ezt a könnyen oxidálódó komponensek – ortokinon-fenolok- lekötésével teszi.

    ADAGOLÁS:

    Javasolt dózis:

    • Fehér szőlők mustjának ülepítés utáni kezelésére: 30 g/hl
    • Gyümölcscefrékhez beélesztőzés előtt: 30 g/hl
    • Öregedő borok gyümölcsösségének és fajtajellegének visszahozására: 20-30 g/hl
    • Sörlevekhez a komlóforralás végén vagy a beélesztőzés előtt adjuk. Javasolt dózis 20-30 g/hl

    Az Optimum WHITE® ot 10 x-es mennyiségű vízben, mustban, sörlében vagy gyümölcslében oldjuk
    fel, majd ez után adjuk a kezelendő tételhez, amibe alaposan keverjük be.

    SKU: optimum white 30 gr
    Termék
    Termék
    Összehasonlít
  • _Újdonságok a boltban, Bor és cefre kezelő segédanyagok

    Borélesztő (14ºC fölött) Saccharomyces Cerevisiae

    _Újdonságok a boltban, Bor és cefre kezelő segédanyagok

    Borélesztő (14ºC fölött) Saccharomyces Cerevisiae

    0 out of 5
    (0)

    A SACCHAROMYCES CEREVISIAE

    italipari alkoholos erjesztésre használatos aktív szárított
    élesztő, természetből szelektált Saccharomyces cerevisiae. Legalább 15 milliárd élő élesztő sejtet
    tartalmaz grammonként.
    Ezt az élesztőt a gyors erjedésindításhoz és az erős stressztoleranciára szelektálták.

    A gyors erjedésindítás segít megelőzni az élesztős és baktériumos befertőződást és javítja az
    alkoholkihozatalt, íz- és illattisztaságot. Az élesztő szennyező vadélesztő (100000 élesztőre
    deklaráltan legfeljebb 1 vadélesztő jut) és baktériumtartalma igen alacsony.

    Az olcsó élesztők kategóriájában ez a garancia az egészséges, tisztaízű borok és párlatok erjesztésére.

    ERJESZTÉSI TULAJDONSÁGOK:

    • gyors erjedésindítás,
    • egyenletes maradék cukor nélküli erjesztés jellemzik.
    • nem képez habot.
    • kis mennyiségben képez erjedési melléktermékeket.
    • tiszta ízű borokat és párlatot erjeszt.

    ERJESZTÉSI HŐMÉRSÉKLET-TARTOMÁNY: 15-34 ºC hőmérséklet-tartományban erjesztőképes.

    HASZNÁLATI UTASÍTÁS:
    Az élesztőt a legjobb hatékonyság és élesztőminőség elérése érdekében pontosan 15 percig
    rehidratáljuk, 10x-es mennyiségű 35-40 °C hőmérsékletű tiszta vízben. Ha a beoltandó anyag
    hőmérséklete 25 °C alatt van, az élesztőt oly módon szoktassuk a hideghez, hogy egy lépésben
    ne érje 10 °C-nál nagyobb, sokkoló hőmérsékletkülönbség. Beoltási élesztődózis: 20 g/hl
    erjesztendő anyag. Penészes, rothadt termés esetén a beoltási dózist emeljük 30 g/hl-re.

    TÁROLÁS ÉS KEZELÉS
    A szárított élesztőt hűvös, száraz, napfénytől védett helyen, fűtő alkalmatosságoktól távol tároljuk a
    maximális stabilitás és aktivitás érdekében. Fenti körülmények között tárolva a termék a gyártástól
    számított 24 hónapig stabil marad.

    SKU: borélesztő14fok+
    Termék
    Termék
    Összehasonlít
  • _Újdonságok a boltban, Bor és cefre kezelő segédanyagok

    Hideg (6ºC) és alkoholtűrő (17tf%) borélesztő

    _Újdonságok a boltban, Bor és cefre kezelő segédanyagok

    Hideg (6ºC) és alkoholtűrő (17tf%) borélesztő

    0 out of 5
    (0)

    Illatos, gyümölcsös rozék és fehérborok kiváló élesztője. Aszúerjesztésre is.

    Újraoltásra ez a legmegfelelőbb, legrobusztusabb élesztő.

    Hidegtűrő (6 °C-tól már erjeszt), gyors és megbízható aromafelszabadító élesztő.

    Adagja

    • 20 g/hl vagy q.
    • Penészes, rothadt szőlő és gyümölcs esetén 30 g/hl vagy q.
    • Újraoltáshoz 50 g/hl.
    SKU: borélesztőhidegtűrő6fok
    Termék
    Termék
    Összehasonlít

Brands Carousel

Agroforg Kft

Agroforg Kft

Analóg Kert

Analóg Kert

Briggs Stratton

Briggs Stratton

Damisol

Damisol

Epoca

Epoca

Festa

Festa

Fiskars

Fiskars

Florimo

Florimo

Gardena

Gardena

GreenPower

GreenPower

Greenworks

Greenworks

Handy

Handy

Hecht

Hecht

Kasei

Kasei

Kertimag Réde

Kertimag Réde

Leo

Leo

MAGMA

MAGMA

Maruyama

Maruyama

MTD

MTD

Oregon

Oregon

Penosil

Penosil

Poliext

Poliext

Portwest

Portwest

Pretul

Pretul

Siroflex

Siroflex

Truper

Truper

Termék címkék

1.3 mm 3/8 325 befőttes üveg Berántó bozótvágó Briggs csillagkerék damilfej csavar Damisol Dugattyú gyűrű fúvóka Fűnyírókés fűnyíró késcsavar GreenPower GreenWorks gyújtótekercs hecht hengerfej tömítés Honda karburátor karburátor javítókészlet Karburátor szivatógomb kesztyű kézi permetező levegőszűrő láncfeszítő Láncfűrész láncfűrész lánc láncvezető metszőolló MTD Négyszögesőztető Oregon rostély rotációs kapa Truper tömítés villanypásztor vágótárcsa fához Íves retesz állítható fúvóka ék üvegpalackok üzemanyagcső
Hétfő-Péntek 8:00-17:00 szombat 8:00-12:00 +36-53-370-467
Címünk:
2730 Albertirsa Köztársaság Út 1.
email: info@albertirsagazdabolt.hu
© Albertirsagazdabolt.hu - Minden jog fentartva.
Hétfő-Péntek 8:00-17:00 szombat 8:00-12:00 +36-53-370-467
Az oldal sütiket használ az oldal személyre szabott, és a tervezett megfelelő működése érdekében .ElfogadomElutasítom Tudnivalók a
Adatvédelmi és sütik irányelv

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Szükséges
Always Enabled
A szükséges "sütik" mindenképpen elengedthetetlenek az oldal megfelelő működéséhez. Ez a kategória felel az alapvető és a biztonsági funkciók működéséért ezen az oldalon. Ezek a "sütik" nem tárolnak személyes információt.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
SAVE & ACCEPT

Temékbemutató oldal, feltöltés alatt. A feltüntetett képek és paraméterek tájékoztató jellegűek. Az esetleges pontatlanságokért szíves elnézésüket kérjük. Bezárás