átmérő | 54 mm |
---|---|
magasság | 3.6 mm |
Kapcsolódó termékek
-
_Újdonságok a boltban, Bor és cefre kezelő segédanyagok
Hideg (6ºC) és alkoholtűrő (17tf%) borélesztő
_Újdonságok a boltban, Bor és cefre kezelő segédanyagokHideg (6ºC) és alkoholtűrő (17tf%) borélesztő
0 out of 5(0)Illatos, gyümölcsös rozék és fehérborok kiváló élesztője. Aszúerjesztésre is.
Újraoltásra ez a legmegfelelőbb, legrobusztusabb élesztő.
Hidegtűrő (6 °C-tól már erjeszt), gyors és megbízható aromafelszabadító élesztő.
Adagja
- 20 g/hl vagy q.
- Penészes, rothadt szőlő és gyümölcs esetén 30 g/hl vagy q.
- Újraoltáshoz 50 g/hl.
SKU: borélesztőhidegtűrő6fok -
Egyéb termékek, _Újdonságok a boltban
Gyümölcsdaráló
0 out of 5(0)magasság: 94 cm
garat 27 x 25,5 cm
50 cm magas edényt lehet kényelmesen behelyezni a kimenet alá.
Ez az egyszerűen használható gyümölcsdaráló jelentősen megkönnyíti az alma, körte, szilva és egyéb keményebb húsú gyümölcs előkészítését a préseléshez, gyümölcslé készítéséhez. Pálinka készítéséhez, cefredarálásra is ajánljuk. Alkalmas zöldségek, burgonya, répa, stb. aprítására, illetve savanyú káposzta készítéséhez káposztadarálásra is kiváló.
Ajánljuk, hogy használat után a daráló dobját étolajjal ecseteljük le, így megakadályozzuk, hogy a horganyzott acél dob elszíneződjön. Használata gyors, időtakarékos, hiszen a gyümölcs egészben tehető a darálóba, nem kell előkészíteni, feldarabolni. A fogazott, káposztareszelőhöz hasonló dob pillanatok alatt apró darabokra aprítja a kemény gyümölcsöt, így az préselhetővé válik. Kiválóan használható gyümölcsök aprítására pálinkakészítéshez.
SKU: n/a